Am 25 de ani si multe idei.Poate d-asta mi-am si ales o cariera in televiziune.Dupa ce vreo 2 ani am alergat de colo pana colo la stiri, am simtit nevoia de o schimbare si asa am trecut la departamentul de productie (emisiuni,filme), unde am ramas de vreo 3 ani incoace.
Sunt in zodia Gemenilor, foarte sociabila,plina de imaginatie si destul de..."dusa cu capul" cum ar spune unii.In pauzele dintre 2 emisiuni m-am gandit ca ar trebui sa-mi umplu timpul cu ceva, in afara "copilului" meu (pe care-l puteti vedea si in poza) :)si astfel am facut acest blog, nascut din pasiunea mea pentru calatorii.
Sper sa va fie de ajutor!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Daca vrei sa pleci in spatiu, incearca pe site-ul NASA !

 

Australia

Flights:
In general, un bilet de avion pana acolo este extrem de scump.Insa daca stai sa cauti mai bine, poti gasi foarte, foarte ieftin. Compania aeriana australiana Quantas are destule oferte bune. Am facut o simulare pentru 29martie-6 aprilie 2009, 2 persoane, Roma-Brisbane si retur, iar pretul este INCREDIBIL: 180 de euro/ 2 pers + taxele de aeroport (aprox.230 euro pt 2 persoane); Pana la Roma si inapoi mai dai, tot pt. 2 persoane, cu toate taxele, cam 100 de euro (la low cost).
TOTAL: 510 euro/ 2 pers.
26.01.2009
(*mai multe detalii va pot da pe mail)