Am 25 de ani si multe idei.Poate d-asta mi-am si ales o cariera in televiziune.Dupa ce vreo 2 ani am alergat de colo pana colo la stiri, am simtit nevoia de o schimbare si asa am trecut la departamentul de productie (emisiuni,filme), unde am ramas de vreo 3 ani incoace.
Sunt in zodia Gemenilor, foarte sociabila,plina de imaginatie si destul de..."dusa cu capul" cum ar spune unii.In pauzele dintre 2 emisiuni m-am gandit ca ar trebui sa-mi umplu timpul cu ceva, in afara "copilului" meu (pe care-l puteti vedea si in poza) :)si astfel am facut acest blog, nascut din pasiunea mea pentru calatorii.
Sper sa va fie de ajutor!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Daca vrei sa pleci in spatiu, incearca pe site-ul NASA !

 

Home

ACEST BLOG ESTE INCA IN CONSTRUCTIE. INFORMATIILE SUNT ACTUALIZATE SI ADAUGATE ZILNIC.

 

 

Ai visat vreodata la o vacanta in Caraibe? Sau la un safari in Kenya?Sau poate doar la o drumetie prin Alpi?Sau poate la o nunta intima pe o plaja cu nisip alb  si palmieri?Cu siguranta ca da.Cu totii am facut lucrul asta.Insa nu toti ne permiteam un asemenea  vis. Acum insa este totul posibil.Dar nu din Romania, unde o vacanta prin Caraibe sau pri Asia sau..mai stiu eu pe unde ...este doar pentru cei foarte instariti. Dupa ce ani de-a randul mi-am jurat sa nu mai merg niciodata,  nicaieri , prin intermediul unei agentii de turism din Romania(poate doar Grecia, Turcia sau...ce mai e aproape), am inceput sa caut pe net si sa plec pe cont propriu.N-o sa ma apuc sa spun unde, ce si cum am fost, insa vreau doar sa-i ajut pe altii, asemenea mie, sa-si poate permite sa mearga in vacanta mult visata.Si ca un exemplu, decat sa pleci printr-o ag.de turism romaneasca in Maldive, sa zicem, cu vreo 2000-2500 de euro/pers (si aici am inclus toate costurile de cele mai multe ori ascunse ale agentiilor )mai bine pleci pe cont propriu sau printr-o agentie straina cu aprox. 1700-2000 de euro/ 2 pers. . Sau poate vrei sa vizitezi mai multe tari in aceeasi vacanta.Imagineaza-ti ca acum poti  vizita Thailanda, Malaezia, Cambodgia si..de ce nu si vezi putin soare prin Bali (Indonezia) cam cu vreo 1400-1600de euro de persoana(sau chiar mai putin).Si exemplele pot continua, insa ma opresc aici dar veti gasi mai multe detalii in celelalte sectiuni ale blog-ului.

Mai e inca mult de scris si, in masura timpului, voi posta informatii foarte utile pentru mai toate destinatiile: cum ajungi cel mai ieftin acolo, things to do, cazare etc., etc. .