Am 25 de ani si multe idei.Poate d-asta mi-am si ales o cariera in televiziune.Dupa ce vreo 2 ani am alergat de colo pana colo la stiri, am simtit nevoia de o schimbare si asa am trecut la departamentul de productie (emisiuni,filme), unde am ramas de vreo 3 ani incoace.
Sunt in zodia Gemenilor, foarte sociabila,plina de imaginatie si destul de..."dusa cu capul" cum ar spune unii.In pauzele dintre 2 emisiuni m-am gandit ca ar trebui sa-mi umplu timpul cu ceva, in afara "copilului" meu (pe care-l puteti vedea si in poza) :)si astfel am facut acest blog, nascut din pasiunea mea pentru calatorii.
Sper sa va fie de ajutor!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Daca vrei sa pleci in spatiu, incearca pe site-ul NASA !

 

Franta

Ajungi cu low cost Bucuresti-Vienna-Paris, in aprilie de exemplu(dar se poate si mai devreme) cu 300 de euro/2 pers./all taxes included (dus-intors), asta la o cautare nu foarte amanuntita. Se poate si mai ieftin de atat.Asta daca vrei sa bei si celebrul cappuccino vienez. Daca nu, tot pentru aprilie, poti zbura, tot cu low cost, Bucuresti-Paris si retur cu 160 de euro (2 pers, all texes included).
In februarie exista chiar si o promotie de St. Valentine's Day: cumperi 2 bilete, platesti doar unul.
(*mai multe detalii va pot da pe mail)
26.01.2009