Am 25 de ani si multe idei.Poate d-asta mi-am si ales o cariera in televiziune.Dupa ce vreo 2 ani am alergat de colo pana colo la stiri, am simtit nevoia de o schimbare si asa am trecut la departamentul de productie (emisiuni,filme), unde am ramas de vreo 3 ani incoace.
Sunt in zodia Gemenilor, foarte sociabila,plina de imaginatie si destul de..."dusa cu capul" cum ar spune unii.In pauzele dintre 2 emisiuni m-am gandit ca ar trebui sa-mi umplu timpul cu ceva, in afara "copilului" meu (pe care-l puteti vedea si in poza) :)si astfel am facut acest blog, nascut din pasiunea mea pentru calatorii.
Sper sa va fie de ajutor!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Daca vrei sa pleci in spatiu, incearca pe site-ul NASA !

 

Cuba

Aici cel mai ieftin ajungeti cu compania aeriana Condor (nemteasca). Si nu se mai aplica principiul cu cat iti iei biletele mai din timp, cu atat mai bine. De obicei, cele mai bune oferte sunt last minute.
De exemplu, un zbor Frankfurt-Varadero si retur pentru o peroana costa 500 de euro (cu toate taxele incluse). Acum urmeaza partea mai urata: pana la Frankfurt, un bilet luat cu doar cateva zile inainte este destul de scump. Cea mai ieftina solutie gasita pentru datele zborurilor catre/ de la Varadero este cu low cost si cu escala... mai exact 530 ron/ pers.
Total pentru 2 persoane: 1250 euro -ceea ce oricum este foarte bine tinand cont cam cat te-ar costa sa cumperi un bilet din Romania: 2300 de euro/ 2 persoane, singura companie care opereaza din Romania spre Havana (spre Varadero nu exista) fiind Air France).
27.01.2009