Am 25 de ani si multe idei.Poate d-asta mi-am si ales o cariera in televiziune.Dupa ce vreo 2 ani am alergat de colo pana colo la stiri, am simtit nevoia de o schimbare si asa am trecut la departamentul de productie (emisiuni,filme), unde am ramas de vreo 3 ani incoace.
Sunt in zodia Gemenilor, foarte sociabila,plina de imaginatie si destul de..."dusa cu capul" cum ar spune unii.In pauzele dintre 2 emisiuni m-am gandit ca ar trebui sa-mi umplu timpul cu ceva, in afara "copilului" meu (pe care-l puteti vedea si in poza) :)si astfel am facut acest blog, nascut din pasiunea mea pentru calatorii.
Sper sa va fie de ajutor!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Daca vrei sa pleci in spatiu, incearca pe site-ul NASA !

 

Aruba

Pana aici transportul este destul de scump (ca de fapt in mai toate tarile din Caraibe). Mai ieftin am gasit pe site-ul www.firstchoice.co.uk , cu 1330 de euro/ 2 persoane (Londra_antigua-Londra) plus 100 de euro Bucuresti-Londra si retur, in perioada 3 iunie-10 iunie, insa se scumpeste pe zi ce trece.TOTAL: 1430 euro.
Aici ideal e sa gasesti oferta potrivita, pentru ca au pentru mai multe tari.Si cazarea este destul de scumpa: am gasit pentru Palm Beach, hotel de 4 stele, 900 de euro (camera dubla-pt 2 persoane, fara niciun fel de masa).
TOTAL o sapt/ 2 persoane: 2330 euro (transport si cazare), insa oricum e mai ieftin decat daca ai merge direct din Romania, intr-o excursie organizata, sau cu zboruri de linie.
29.01.2009

New article

Created 30.01.2009 13:28:03 | Last change 30.01.2009 13:28:03