Am 25 de ani si multe idei.Poate d-asta mi-am si ales o cariera in televiziune.Dupa ce vreo 2 ani am alergat de colo pana colo la stiri, am simtit nevoia de o schimbare si asa am trecut la departamentul de productie (emisiuni,filme), unde am ramas de vreo 3 ani incoace.
Sunt in zodia Gemenilor, foarte sociabila,plina de imaginatie si destul de..."dusa cu capul" cum ar spune unii.In pauzele dintre 2 emisiuni m-am gandit ca ar trebui sa-mi umplu timpul cu ceva, in afara "copilului" meu (pe care-l puteti vedea si in poza) :)si astfel am facut acest blog, nascut din pasiunea mea pentru calatorii.
Sper sa va fie de ajutor!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Daca vrei sa pleci in spatiu, incearca pe site-ul NASA !

 

TRANSPORT

Pentru Asia exista 2 variante mai ieftine de transport:
1. Cu Air Asia, Londra-Kuala Lumpur (Malaezia), si din KL tot cu Air Asia in alte tari din apropiere la preturi modice. Un bilet de avion pentru o persoana Bucuresti-Londra-KL si retur te costa cam 500 si ceva-600 si ceva de euro (asta daca ti-l iei mai din timp).Pentru inca 60-70 de dolari poti zbura din KL catre Bangkok (Thailanda), Siem Reap (Cambodgia) etc. Eu am gasit bilet de avion KL- Krabi cu 17 dolari.Asa ca daca ai noroc, poti plati doar taxele.

2. Cu Qatar Airways din Istambul spre mai multe destinatii din Asia.Pretul este destul de mic daca stii sa cauti. Aici am gasit bilete Istambul-Mumbai si retur cu 820 de euro/ 2 pers. sau Istambul-Bangkok cu 1100 de euro/ 2 pers. Preturile sunt foarte mici, tinand cont ca este zbor de linie, nu low cost. Asa ca ar fi de preferat Qatar.

Orice ai alege pana la urma, ideea e ca iesi foarte ieftin tinand cont ca daca zbori din Romania spre Bangkok nu gasesti bilet sub 1500 de euro de persoana.Tot ce trebuie sa faci este sa-ti iei biletele cat mai din timp, sa stii sa cauti cea mai avantajoasa oferta si, eventual, sa ai si putin noroc.
25.01.2009