Am 25 de ani si multe idei.Poate d-asta mi-am si ales o cariera in televiziune.Dupa ce vreo 2 ani am alergat de colo pana colo la stiri, am simtit nevoia de o schimbare si asa am trecut la departamentul de productie (emisiuni,filme), unde am ramas de vreo 3 ani incoace.
Sunt in zodia Gemenilor, foarte sociabila,plina de imaginatie si destul de..."dusa cu capul" cum ar spune unii.In pauzele dintre 2 emisiuni m-am gandit ca ar trebui sa-mi umplu timpul cu ceva, in afara "copilului" meu (pe care-l puteti vedea si in poza) :)si astfel am facut acest blog, nascut din pasiunea mea pentru calatorii.
Sper sa va fie de ajutor!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Daca vrei sa pleci in spatiu, incearca pe site-ul NASA !

 

Cum ajungi aici

Created 30.01.2009 21:17:59 | Last change 30.01.2009 21:23:41
Dupa cum scriam in postul despre Thailanda, mai nou s-a bagat zbor low cost din Londra pana la Kuala Lumpur.Pretul, daca iti iei biletele de avion din timp, este cam de 500 de euro, incluzand aici si pretul avionului Bucuresti-Londra-Bucuresti. Sa zicem ca mai dai pe hotel vreo 400-500 de euro pentru o saptamana, ajungi sa vezi Asia cu 900 de euro.Aveti mai jos link-ul companiei Air Asia.
In plus, Kuala Lumpur este si un nod important pentru zborurile low cost si pentru inca 70-80 de dolari sau chiar mai putin mai poti vizita inca o tara din jur (sau chiar mai multe, de ce nu?).

22.01.2009
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one