Am 25 de ani si multe idei.Poate d-asta mi-am si ales o cariera in televiziune.Dupa ce vreo 2 ani am alergat de colo pana colo la stiri, am simtit nevoia de o schimbare si asa am trecut la departamentul de productie (emisiuni,filme), unde am ramas de vreo 3 ani incoace.
Sunt in zodia Gemenilor, foarte sociabila,plina de imaginatie si destul de..."dusa cu capul" cum ar spune unii.In pauzele dintre 2 emisiuni m-am gandit ca ar trebui sa-mi umplu timpul cu ceva, in afara "copilului" meu (pe care-l puteti vedea si in poza) :)si astfel am facut acest blog, nascut din pasiunea mea pentru calatorii.
Sper sa va fie de ajutor!
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Daca vrei sa pleci in spatiu, incearca pe site-ul NASA !

 

Brazilia

TRANSPORT:
1. Poti ajunge aici cu 1160 de euro-pt 2 persoane (din Frankfurt, cu Condor, ) , plus inca vreo 250-300 de euro pana la Frankfurt. Pret total avion,pt 2 persoane: aprox. 1400 de euro, valabil pe ruta Bucuresti-Frankfurt-Salvador de Bahia si retur. Singurul inconvenient ar fi ca biletele de avion trebuie luate in regim last minute (acestea sunt cele mai bune oferte Condor) si ca zborul cel mai ieftin din Romania catre Frankfurt (cu toate ca este pe o distanta destul de mica) are si o escala.
2. Pentru Rio de Janeiro, biletele pt 2 persoane sunt putin mai scumpe: 1430 euro Frankfurt-Rio + 300 Bucuresti-Frankfurt. (dus-intors, cu toate taxele incluse).
Poti gasi insa la Air France cu 1650 de euro, cu plecare din Bucuresti si escala la Paris, pret valabil tot pentru 2 persoane, ceea ce este mult mai bine, tinand cont ca vei calatori cu o companie foarte ok.-dar asta doar daca prinzi vreo oferta ca altfel pretul creste destul de mult.
Per total este destul de scump sa ajungi aici.Daca buzunarele nu te tin chiar atat de mult, mai bine indreapta-te spre o tara asiatica, araba sau musulmana si mai asteapta putin pentru America de Sud. Cine stie?Poate or sa apara zboruri mai ok ca pret pe viitor.
(* va pot oferi mai multe detalii pe mail)
27.01.2009